Poliisi kaatoi karhun Soinissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Soinissa kevään ja alkukesän aikana asutusten läheisyydessä toistuvasti ruokailemassa käynyt karhu on lopetettu poliisin määräyksellä 29.6.2015. Poliisi on saanut kevään ja alkukesän aikana lukuisia havaintoja yhden tai useamman karhun vierailuista asuintalojen roskapöntöillä Soinin Museonmäellä. Nyt kyseessä olevaa karhua oli aikaisemmin yritetty karkottaa kauemmaksi asutuksesta, mutta lukuisista yrityksistä ja toimenpiteistä huolimatta kaadettu nuori uroskarhu ei ollut muuttanut ruokailutottumuksiaan, vaan oli aiheuttanut toistuvaa vaaraa talojen asukkaille. Tämän johdosta poliisi päätyi lopettamaan karhun.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.