Selvennys

Järviseudun alueen maataloustuottajille tarkoitettu kutsu tanssi-iltaan lauantaiksi 18.7. Lappajärven Halkosaareen on aiheuttanut ikävää hämmennystä. Kutsu oli tarkoitettu vain kutsuksi yhteiseen illanviettoon, jäsenalennuksia ei oltu sovittu, kuten niistä ei ollut kutsussakaan mainintaa. Pyydämme anteeksi tanssit järjestävältä taholta lipunmyynnille aiheutuneista ongelmista ja pahoittelemme tuottajille aiheuttamaamme epäselvyyttä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.