Rock-Jerry pesistunnelmissa

Vimpelin Vedon ja Kiteen Pallon välisen miesten Superpesis-ottelun avausheitto lähti perjantaina Rock-Jerryn eli Kaj Järnströmin kädestä. Hän voitti vuonna 1959 Suomen rock-kuninkuuden. Järnström kertoo seuraavansa jääkiekkoa ja olevansa kiinnostunut pesäpallosta. Pesäpallossa häntä viehättää lajin monipuolisuus, taktisuus ja teknisyys. Rock-Jerryä voi kuulla tänään 25.7. Sääksjärven markkinatansseissa, jossa lavalle nousevat Rock-Jerry & The Sounds sekä The First. Vimpelissä Superpesis-ottelujen avausheittäjinä on nähty vuosien varrella muiden muassa tuolloinen pääministeri Esko Aho, emerituspiispa Eero Huovinen, ex-alppihiihtäjä Kalle Palander ja moukariringissä mainetta niittänyt Olli-Pekka Karjalainen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.