Golfkilpailun hyväntekeväisyyslahjoitus tänä vuonna rockleirille

Julkaistu:

Aihe:

Perjantaina 7. elokuuta pelattiin Kivitippu Pro-Am eli ammattilaisten ja yritysten edustajien yhteinen golfkilpailu Nykälänniemen kentällä. Hyväntuuliseen kisaan osallistui yhteensä 17 joukkuetta.

Voittajaksi selviytyi lopulta viime vuoden kakkonen, rakennusalan kokoonpano Veteli Team 159 pisteen yhteistuloksella. Toiseksi tuli Ourex/Koja 154 pisteellä ja kolmanneksi Rumtec Holding 151 pisteellä.

Kilpailuun on perinteisesti kuulunut hyväntekeväisyys, sillä kilpailun tuotoista merkittävä osa lahjoitetaan joka vuosi jollekin arvokasta työtä tekevälle järjestölle tai kohteelle. Tänä vuonna kohteeksi valittiin lappajärveläinen Kuorosota-projektin Rock the Camp -musiikkileiritoiminta.

Lue pelaajien, järjestäjien ja musiikkileirin edustajan kommentit keskiviikon paperilehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.