Helena Hakala seitsemäs keskimatkalla MM-kisoissa

Pyöräsuunnistuksen maailmanmestaruuskisat Tshekin Liberecissä käynnistyivät tiistaina 18. elokuuta keskimatkan kilpailulla. 20-vuotiaiden miesten ja naisten sarjoista ei mitaleita Suomeen tullut, mutta Kortesjärven Järvi-Veikkojen Helena Hakala oli naisten puolella parhaana suomalaisena seitsemäs. Hän jäi voittajaksi ajaneesta Venäjän Alena Fedosejevasta kuusi minuuttia. Hopeaa ja pronssia nappasivat Ranskan Lou Denaix ja Venäjän Daria Mikrjukova. Miesten sarjassa paras suomalainen oli kymmenenneksi ajanut Sauli Pietikäinen. Hakalan ja muiden suomalaisten mestaruusmittelöt jatkuvat huomenna sprintillä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.