82-vuotias mieshenkilö kadonnut Pietarsaaressa

Pohjanmaan poliisilaitos:

82-vuotias mieshenkilö kadonnut Pietarsaaressa
Pietarsaaresta Itäkunnantieltä on kadonnut vuonna 1922 syntynyt Helge Puranen. Hänestä on viimeinen havainto torstailta 27.8.2015. Hän sairastaa mm. muisti- ja sydänsairautta. Purasella on mahdollisesti yllään sininen tuulitakki, musta lippis ja aamutossut. Purasen punainen uudempi naistenpyörä on kateissa, joten on mahdollista, että hän on lähtenyt polkupyörällään liikenteeseen. Polkupyörässä on musta kori edessä. Vartaloltaan Puranen on normaali. Hän on 169 cm pitkä, kävelytyyli on kumarteleva ja askel lyhyt.
Poliisi suorittaa etsintöjä Pietarsaaren keskustan alueella yhdessä vapaaehtoisen pelastuspalvelun kanssa. Mahdolliset havainnot Purasesta pyydetään ilmoittamaan Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskukseen numeroon 0295440513.

Kadonneen kuva poliisilaitoksen sivuilla.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.