Rinta-aho palaa Vetoon

Vimpelin Veto tiedotti keskiviikkona, että miesten Superpesis-joukkue vahvistaa rivejään kaudeksi 2016. Seura on tehnyt kaksivuotiset sopimukset Matias Rinta-ahon ja Jere Saukon kanssa. 23-vuotias Rinta-aho palaa kasvattajaseuraansa yhden Kouvolan Pallonlyöjissä viettämänsä kauden jälkeen. Vaihtolyöjänä ja etenijänä tunnettu Saukko siirtyy Vetoon Alajärven Ankkureista. Päättyneellä kaudella 22-vuotias Saukko sijoittui etenijätilastossa kymmenenneksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.