Vanhustenviikon viettoa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viikolla 41 on vietetty valtakunnallista vanhustenviikkoa. Tänä vuonna teemana on ollut Tulevaisuutta rakentamassa. Jo perinteeksi muodostunutta viikkoa on vietetty Järviseudun Sanomien levikkialueella monella eri tavalla. On ollut juhlia, liikuntatapahtumia ja musiikkituokioita. Ikäihmisiä on ulkoilutettu ja pidetty esimerkiksi hartaushetkiä. Ensi keskiviikon lehdessä kerrotaan viikon tapahtumista kuvien kera lisää.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA