Popo juhlii nelikymppisiään

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ei saa jämähtää paikoilleen. Tämä tiedetään evijärveläisessä vaate- ja kenkäliike Popossa, joka on pukenut oman ja lähipitäjien asukkaita jo neljän vuosikymmenen ajan. Vaikka kyse on pienen paikkakunnan liikkeestä, valikoiman on oltava riittävän monipuolinen, että asiakkaat tulevat ostoksille kauempaakin.

– Nykyajan asiakkaat ovat vaativia. Koska maailma on pullollaan vaatteita, on liikkeessä oltava riittävästi valikoimaa, yrittäjä Sirpa Kultalahti sanoo.

Mainos

Kultalahti on ollut Popossa töissä 31 vuotta. Popon perusti vuonna 1975 Kultalahden äiti Ulla Koivukangas. Virallisesti liike siirtyi tyttärelle vuonna 2012, mutta Ulla-äiti on tarvittaessa edelleen kaupassa apuna. Lue Sirpa Kultalahden ja Ulla Koivukankaan haastattelu tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Popossa juhlitaan yrityksen nelikymppisiä huomenna perjantaina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.