Elokuvat

Mielestäni elokuvat ovat hyvää viihdettä, koska oma aikani kuluu mukavasti, kun katson elokuvia. Niissä on mukavasti toimintaa. Parasta minun mielestäni on katsoa elokuvaa teatterissa 3D:nä. Pidän myös siitä, jos käy katsomassa elokuvaa ihan 2D:nä. Mutta on kurjaa, jos ei ole mahdollisuutta päästä katsomaan teatteriin sitä elokuvaa, minkä haluaisi nähdä. Hyvä asia on se, että kotonakin voi katsoa elokuvaa ja voi nauttia siitä samalla tavalla kuin teatterissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.