Lemmikki kouluun

Miksei koululla voisi olla vaikka koiraa? Olisi kiva käydä sen kanssa kävelyllä välituntisin, ja joku voisi aina koulupäivän jälkeen ottaa sen kotiinsa. Oppilaat voisivat itse kerätä rahat siihen, sen tavaroihin, leluihin ja ruokiin. Sen voisi välillä tuoda luokkiin piristämään tunteja, ja jotkut tunnit voisi käyttää opettaen sille erilaisia temppuja. Hoitovuorot voisivat olla esimerkiksi viikko yhdellä luokalla ja seuraava jollakin toisella luokalla.
Voi tietysti olla se ongelma, että joku koulusta on allerginen eläimille tai joku pelkää eläimiä. Sitten voisi olla vaikka lintu, muttei se olisi sama asia.
Helpompi vaihtoehto olisi tietysti, että pidettäisiin lemmikkipäiviä, jotta jokainen saisi tuoda oman lemmikkinsä. Meillä oli sellainen kerran ala-asteella, mutta sen jälkeen en ole kuullut, että missään olisi ollut.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.