Jami möi vuokrataloja Kurejoella

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun koulutuskuntayhtymän valtuusto päätti kilpailutuksen jälkeen hyväksyä Jussi Joensuun, Janne Hautamäen ja Irja Joensuun ostotarjouksen Kurejoella sijaitsevista Hauta-ahontien vuokrarivitaloista. Perusteilla oleva Jo-Ha Kiinteistöt Oy tulee jatkamaan vuokraustoimintaa kiinteistöissä. Kolmessa rivitalossa on 16 asuntoa, joista 14 on vuokrattuina tällä hetkellä ja loput saadaan käyttöön remontin jälkeen, kertoi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jussi Joensuu.
Koulutuskuntayhtymä on jo vuosi sitten päätynyt ratkaisuun, jonka mukaan sellainen toiminta, joka ei varsinaisesti kuulu koulutukseen, pyritään myymään pois. Vuokra-asuntojen ylläpito on tällaista pois myytävää toimintaa, totesi rehtori Jouko Kuismin tiedotteessaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.