Rattijuopumus Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

1.11.2015 iltamyöhään poliisipartio pysäytti Vimpelissä Vimpelintiellä tarkastusta varten henkilöautoa kuljettaneen nuoren mieshenkilön, joka vaikutti sekavan oloiselta ja tälle suoritettu huumepikatesti osoitti posiitiivista useille eri huumausaineille. Henkilön hallusta löydettiin vähäinen määrä huumausainetta ja tämän käyttämästä ajoneuvosta löydettiin vähäinen määrä huumausaineiksi luokiteltavia lääkeaineita. Mieshenkilö määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja tätä epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.