Evijärvi, teit sen taas

Olet onnistunut jälleen saamaan kyseenalaista mainetta. Tällä kertaa on valitettavasti kyse erittäin tärkeästä asiasta, lasten hyvinvoinnista. Lahdenkylän koulu todettiin kesällä täysin kosteusvaurioiseksi. Tilanteen syntymistä ei varmasti ole ehkäissyt se seikka, että kunnan taholta on muutamia vuosia sitten tullut käsky ilmastoinnin sulkemisesta iltaisin ja viikonloppuisin.
Homekoulu on surullinen asia, mutta niin arkipäivää monissa kunnissa. Jopa vähän kateellisena olen kuullut tuttavieni vastaavista kokemuksista, joissa lapsille on järjestynyt jopa viikossa parakit koulun pihaan. Parakit ne piti Lahdenkylän koulunkin pihaan tulla sivistyslautakunnan päätöksen mukaan. Tämä oli varmasti suurimman osan toiveena, niin vanhempien kuin henkilökunnan. Näin olisi kaikista vähiten lasten koulunkäynti kesken lukuvuoden muuttunut. Olisivat pysyneet kyydit ennallaan, kuten myös opettajat ja kirjat. Nythän lapsilla vaihtuvat opettajat ja kirjatkin ilmeisesti Särkikylään siirryttäessä. Kyytiasiaa en uskalla edes ajatella, miten se tulee järjestymään. Väistön aikataulusta ei myöskään ole vielä tietoa, vaikka nopeasti piti tapahtua. Kuukausi on kulunut ilman juuri mitään tietoa mistään meille vanhemmille.
Nyt päättäjät, on aika muistella myös viime vaalien lupauksianne. Kuinka tärkeänä pidittekään tuolloin kyliä. Kuinka elinvoimaiset kylät ovat Evijärven kunnan voimavara. Miten luulette nyt tämän kaiken vaikuttavan Lahdenkylään?
Tästä koko kuviosta tulee nyt tunne, että lapsiamme käytetään pelinappuloina. Mikä on pelin nimi, sitä voi vain arvuutella.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.