Kehitysvammaisten asiat

Lehdissä ja radiossakin “mainostettu” Alajärven saamien valitusten huomattava määrä maanlaajuisesti kehitysvammaisten asioista ja oikeuksista vaatisi hieman asianomaisten viranomaisten julkista selvitystä.
Asia on sinällään merkittävä, jos ponnahdetaan huomattavasti pintaan asioissa, joissa kyseessä ovat henkilöt, joiden etuja pitäisi viranomaistahojen ajaa kunnialla ja oikein.
Jonkinlaista selvitystä odotellessa…

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.