Kehitysvammaisten asioista

Olipa hyvä huomio edellisessä Järviseudun Sanomien Lukijan loolassa. Kehitysvammaisten asioita on valittu hoitamaan virkamiehet. Heidän on viranhoidossaan katsottava niitten kuntalaisten etuja, jotka eivät itse kykene asioitaan hoitamaan. Olemmeko liian arkoja kyseenalaistamaan virkamiesten viranhoitotaidot? Yksityispuolelta saamme päivittäin lukea, kuinka johtajat saavat lähteä. Ja varmastikaan eivät kyseessä ole näin vakavat asiat, mitä Järvi-Pohjanmaan perusturvan viranhaltijoiden toimesta on tehty. Odotankin nyt Ari Alatalon vastuuttamista perusturvalautakunnan puheenjohtajana ja viranhaltijoiden esiintuloa näinkin huomattavien valitusmäärien syiden selvittämiseksi meille, jotka heidän palkkansa maksamme. Kaupunginjohtaja Koivusellakin on vastuu viranhaltijoiden esimiehenä tapahtuneesta ja siitä, että sama valituskierre näyttää jatkuvan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.