Turvallisuusleikki

Kauhavan kaupunginhallitus päätti 7.12.2015 kokouksessa pitää tekniset tilat pakolaisparkissa. Päätös tuli äänestyksen jälkeen lukemin 6-4. Kaksi äänesti tyhjää. Teknisissä töissä on myös tyttöoppilaita. Kh. otti suuren vastuun. Jos mitään ei satu, niin asia on hyvin ja minä toivon, että ei satu mitään pahaa. Jos jotain tapahtuu, niin kh. on asiasta vastuussa oikeudellisesti. Myös virkamiesjohto on vastuussa viranhaltijana. Toivottavasti päätöksen vastustajat jättivät eriävän mielipiteen. Silloin he ovat vapaat vastuusta. Olen itse lähtenyt koko ajan siitä, että lasten turvallisuuden kanssa ei tässä jutussa leikitä. Tunnen kyllä koulun sijoituskysymykseen liittyvät vaikeudet mutta lasten turvallisuuden edessä kaikki muu saa jäädä sivuun. Suvaitsevaisuudellakin pitää olla joku raja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.