Maakuntaviesti siirtyi helmikuun lopulle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan maakuntaviesti Lehtimäen Valkealammella siirrettiin kovan pakkasen vuoksi hiihdettäväksi varapäivänä 27. helmikuuta. Järjestelytoimikunta teki asiasta päätöksen maanantai-iltana.
Kilpailuun on tähän mennessä ilmoittautunut 13 joukkuetta. Nuorisoviestiin joukkueita on tulossa 11. Kisan siirtämisen myötä ilmoittautumisaikaa jatkettiin 17. helmikuuta saakka.
Kilpailun johtaja Pentti Ahopelto totesi, että hiihtoliittoon on lähetetty toiveita maakuntaviestin ajankohdan muuttamisesta valtakunnallisesti loppiaiselta keväämmälle. Sääolosuhteiden muuttuminen koskee lähes koko maata; viime vuosina maa on usein ollut joulun jälkeen paljas maan eteläosissa ja kuten nyt, pakkanen voi yllättää leudonkin alkutalven jälkeen. Helmikuun lopulla päivälämpötilat ovat usein sopivampia, mikä lisää myös yleisön määrää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.