Vedon Hardy sivuun

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkueessa pelaavan Wilesia ”Lele” Hardyn kausi päättyi alaraajavammaan. Vedon amerikkalaisvahvistus ja joukkueen kapteeni loukkaantui sunnuntaina Espoossa Honkaa vastaan pelatussa ottelussa. Naisten Korisliigan ykköstykki Hardy on pussittanut keskimäärin 22,6 pistettä ottelua kohti. Ennen tulevan viikonlopun sarjapelejä Lele Hardy pitää hallussaan pistetilaston lisäksi riistojen ykköspaikkaa. Peliminuutteja hän on tahkonnut toiseksi eniten koko sarjassa. Levypallotilastossa ja koriin johtaneissa syötöissä hän pitää kolmostilaa.

Etelä-Carolinan Spartanburgista lähtöisin oleva 27-vuotias Hardy pelasi yliopistokoripalloa Clemson Universityn riveissä vuosina 2006–2010. Hän pelasi ennen Suomeen ja Vetoon tuloaan koripalloa Islannissa. Vuonna 2012 hän oli mukana voittamassa Islannin mestaruutta ja cup-mestaruutta Nardvikin väreissä. Vuonna 2014 hän kuului Islannin cupin nimiinsä vieneen Haukarin riveihin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.