Bradford vahvistaa Vetoa

Naisten Korisliigassa toisena oleva Vimpelin Veto ilmoitti perjantaina tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen 22-vuotiaan yhdysvaltalaisen Crystal Bradfordin kanssa. Yliopistouransa Central Michiganissa kovilla tehoilla pelannut Bradford sai viime kauden päätteeksi sopimuksen naisten WNBA:han eli naisten NBA-ammattilaisliigaan. Viime kesä kului Los Angeles Sparksin riveissä. Loppuvuoden hän edusti brasilialaista Sampaion joukkuetta. Bradford paikkaa loukkaantuneen Lele Hardyn jättämää aukkoa ja tuo joukkueeseen korinteko- ja levypallovoimaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.