Rekkakolarin tutkinnassa rikosepäily

Vimpelissä Patruunantien ja Isokankaantien risteyksessä torstaina tapahtuneen kahden rekan ja kahden muun auton ketjukolarin tutkinta jatkuu edelleen. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sakari Palomäki Pohjanmaan poliisista kertoo, että onnettomuuden aiheutti kuorma-auton kuljettaja, joka tuli Alajärven suunnasta 68-tietä ja kääntyi Patruunantielle päin, suoraan Lappajärven suunnasta tulossa olleen kuorma-auton eteen.
–Näillä tiedoilla epäilemme kuorma-auton kuljettajaa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän ei ole havainnut vastaantulevaa liikennettä. Alustavan käsityksen mukaan kyse on virhearviosta.

Lappajärven suunnasta tullut rekka väisti liikenteenjakajan ylitse kevyenliikenteen väylälle ja alikulkutunneliin. Patruunantielle kääntymässä ollut rekka törmäsi pakettiautoon, joka odotti Patruunantien liittymässä, ja se kääntyi ympäri kolhaisten takana ollutta autoa.
Onnettomuudessa mukana olleet säästyivät vakavimmilta vammoilta, mutta liikenteenjakajan, opastekylttien, kaiteiden ja katuvalojen saamia kolhuja korjataan vielä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.