Purmojärvellä suunnistetaan sunnuntaina

Purmojärvellä suunnistetaan sunnuntaina

Kortesjärvellä järjestetään sunnuntaina 28. helmikuuta avoin kansallinen ja Etelä-Pohjanmaan aluemestaruus-latusuunnistuskilpailu. Kilpailukeskus on Purmojärven koululla. Ensimmäiset lähdöt ovat kello 11.

Haastetta kilpailun järjestäjille tuo vaihteleva lumitilanne.

Kilpailun ratamestari Voitto Erkinheimo uskoo, että kilpailu voidaan käydä hiihtäen, jos tilanne pysyy nykyisellään.

– Pari ongelmallista paikkaa laduilla on. Siellä on kaksi syksyllä kynnettyä peltoa, joiden

ylittämiseen hiihtäen tarvitaan työpanoksia. Kyse on kahdesta noin 150 metrin matkasta. Jos niitä ei saada hiihdettävään kuntoon niin sukset pois ja jalkaisin yli. Katsotaan nyt miten tilanne kehittyy ja mitä voidaan tehdä. Muuten luvassa on mielenkiintoisia rastitehtäviä, lupailee Voitto Erkinheimo.

Mikäli lumitilanne huononee, kilpailu käydään kokonaan juosten. Etenemistapa maastossa ilmoitetaan kilpailuohjeissa pari päivää ennen kilpailua seuran nettisivulla.

Ennakkoilmoittautuminen kisaan päättyi sunnuntaina. Jälki-ilmoittautuneita otetaan 24. helmikuuta saakka.

Marita Mattila

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.