Ruoppaus etenee Savonjoelle

Vimpelin Savonjoella liikkuvilla on syytä varovaisuuteen. Jokialueella liikkumista tulisi välttää jo tulevan viikonlopun aikana. Jukkalan alueen kohdalle on rakennettu työpato viime viikon keskiviikkona. Alkuviikosta aloitetaan joen ruoppaukseen liittyvän läjitysalueen jäätien rakentaminen kaivualueella kirkkosillan ja Saarikentän välillä. Ruoppaustyöt etenevät yläjuoksulta alajuoksulle päin. Töiden arvellaan kestävän kolmesta neljään viikkoon.
Joen ruoppaus kuuluu Savonjoen tulvasuojelu- ja kunnostushankkeeseen, josta vastaavat Vimpelin kunta ja Etelä-Pohjanmaan Ely-keskus. Tulvasuojelun lisäksi on tarkoitus parantaa kulkuyhteyksiä. Ruoppauksen aloittamista vauhditti odotettavissa oleva pidempi pakkasjakso.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.