Kettusaarihiihto käynnistää JS-hiihtelyt

Tänään lauantaina kisataan Evijärvellä Kettusaarihiihto. Kisakeskus sijaitsee Sillankorvan leirintäalueella. Kilpailumatka on 15 kilometriä vapaalla tyylillä. Lähtölaukaus ammutaan kello 12. Tapahtuman järjestää Evijärven liikuntatoimi ja Evijärven Urheilijat.

Kettusaarihiihto on Järviseudun Sanomien nimikkohiihdon eli JS-hiihtelyiden ensimmäinen osakilpailu. Hiihtelyt jatkuvat huomenna sunnuntaina Lappajärven Kraaterihiihdolla. Ensi viikolla ovat puolestaan vuorossa Viinilaaksohiihtely Vimpelissä ja Purmojärvihiihto Kortesjärvellä.

Kuvia Kettusaarihiihdosta löydät täältä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.