Vedolle hallimestaruus

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon miesten Superpesis-joukkue voitti Joensuun Mailan jännittävien vaiheiden jälkeen hallipesiksen lopputurnauksessa. Sunnuntain finaalissa Veto kukisti niukasti Joensuun Mailan 1-0 (3-3, 1-0). Rohkeaa ja liikkuvaa ulkopeliä sunnuntaina pelanneen Vedon mestaruusniitti oli Matias Rinta-ahon mailasta lähtenyt, JoMa-koppareiden väliin pudonnut lyönti. Juoksun toi Sami Haapakoski. Janne Mäkelä löi ottelussa kaksi ja Henri Puputti yhden juoksun. Ottelun voittojuoksun lisäksi Sami Haapakoski toi kaksi juoksua ja Vedon parhaana palkittu Mikko Kanala yhden. Edellisen kerran Veto-miehistö juhli hallipesiksen SM-kultaa kevättalvella 2010.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.