Bioenergia- ja Konepäivät Kauhavalla

Bioenergia- ja Konepäivät Kauhavalla
Kauhavalla järjestetään Bioenergia- ja Konepäivät 15. – 16. huhtikuuta.

Tapahtumassa tuodaan esiin tuotteita, valmistajia ja alueellista osaamista. Pääjärjestäjinä ovat Biofire Oy, PIKO Team Oy ja Nord Mills Oy. Tapahtuma järjestetään PIKO Team Oy:n piha-alueella, Wattikuja 7.
Tapahtuma on saanut valmistajien ja myyjien osalta ansaittua huomiota, tapahtumaan ilmoittautuneita yrityksiä on tällä hetkellä 23. Yritykset ovat pääosin pohjalaisia, mutta osanottajia on myös kauempaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.