Lappajärven kunta juhlii ja palkitsee Petra Ollia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lappajärven Veikkoja edustava painija Petra Olli voitti Euroopan mestaruuden sarjassa naiset 60 kiloa. Saavutuksen johdosta hänen kotikuntansa Lappajärvi juhlistaa ja palkitsee.

Mikäli Lappajärven kunnanhallitus maanantaina päättää esityksen mukaisesti, järjestetään ensi viikon keskiviikkona Ollin kunniaksi kutsuvierasjuhla. Kunta on LaVen painijaoston kanssa valmistellut kultamitalijuhlaa, joka on sovittu pidettäväksi kutsutilaisuutena Aquariuksessa. Tilaisuuteen kutsuttavien määrä on yhteensä noin 30-40 henkilöä. Kunta vastaa tilaisuuden kustannuksista.

Maanantaisen kunnanhallituksen listalla on myös esitys, jonka toteutuessa Petra Ollin ei tarvitse maksaa hänen Lappajärven Pentinniemessä sijaitsevaa tonttiaan koskevia kunnan lupa-, toimenpide- tai valvontamaksuja. Hän saa korvauksetta myös viemäriliittymän.

Ollille lahjoitettiin viime vuoden MM-hopeamitalin ansiosta hänen valitsemansa tontti Pentinniemestä. Esityksen mukaan luonteva jatkumo palkitsemisessa olisi rakentamiseen liittyvää. Kunta perii kaava-alueelle rakentavalta viemärilaitoksen liittymismaksun, joka riippuu rakennettavasta neliömäärästä. Esimerkiksi noin 100 neliön rakentamisen viemäriliittymä on runsaat 2 000 euroa, ja jos tontille tehdään omakotitalon oheen esimerkiksi erillinen sauna, rakentamiseen liittyvät lupamaksut, maastoon merkitsemiset ja valvojahyväksymiset ovat yhteensä 1 000 euron luokkaa.

Lisäksi Petra Olli tulee saamaan kunnan stipendisäännön mukaisesti kuluvana vuonna arvokisoihin valmentautumisrahaa 2 000 euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.