Riippusillalla valmista

Vimpelin Savonjoen ylittävän riippusillan kunnostus on saatu päätökseen. Talkoovoimin tehtyyn kunnostustyöhön kului kaksi viikkoa. Vimpelin kirkonkylän kyläyhdistyksen ja Vimpelin kunnan yhteistyönä toteuttama projekti helpottaa etenkin Vistin suunnassa asuvien kulkumahdollisuuksia joko jalan tai pyöräillen. Silta oli käyttökiellossa lähes kaksi vuotta, mutta kiellosta huolimatta ahkerassa käytössä. Vimpelin kirkonkylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja Voitto Jaakkola kertoo, että talkooväkeä on löytynyt kiitettävästi, yhteensä 15 henkilöä. Kuntalaiset osoittivat kiinnostuksensa riippusillan kunnostusta kohtaan käymällä seuraamassa töiden etenemistä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.