Maanmittauslaitoksen palvelupiste säilyy Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen on tehnyt päätöksen Maanmittauslaitoksen palvelupisteverkostosta. Sen mukaan palvelupisteverkosto säilyy entisellään eli palvelu jatkuu myös Alajärvellä. Yhdeksässä pisteessä nykymuotoinen asiakaspalvelu päättyy, näiden joukossa on myös Alajärvi, jossa asioidaan jatkossa ajanvarausperiaatteella. Uudet aukioloajat tulevat voimaan mahdollisesti vuoden 2017 alusta lukien. Työpaikkoja ei vähennetä muutosten yhteydessä.

Maanmittauslaitoksen Alajärven pisteessä työskentelevä maanmittausinsinööri Taavi Kivipelto on tyytyväinen tehtyyn ratkaisuun, vaikka asiakaspalvelun osalta tuleekin muutoksia. Palvelujen sähkoistäminen etenee.

Mainos

–Maanmittaus on vahvasti paikkaan sidottua toimintoa, eikä maastoa pystytä siirtämään isompiin kaupunkeihin. Ministerin ratkaisu on tarkoituksenmukainen ja yhteiskunnan kannalta järkevä”, toteaa Kivipelto.

Maanmittauslaitoksen palvelupisteverkon kehittämistoimenpiteiden taustalla on useita tekijöitä. Asiakaskäyntien määrät Maanmittauslaitoksen palvelupisteissä vähenevät koko ajan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.