Elinkeinoministeri vihkimään Kauhavan kaukolämpölaitoksen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Elinkeinoministeri vihkimään Kauhavan kaukolämpölaitoksen
Elinkeinoministeri Olli Rehn saapuu vihkimään Kauhavan uuden kaukolämpölaitoksen 13. kesäkuuta.
Kauhavan Kaukolämpö Oy:n 10 MW:n kiinteän polttoaineen Lähilämpökeskus edustaa modernia tekniikkaa. Kiinteän polttoaineen laitoskokonaisuudessa on mahdollisuus käyttää myös tuoretta puuta. Energiaa tuotetaan myös savukaasujen talteenottojärjestelmällä. Laitteiston toimittaja on Kpa Unicon Oy.
Kauhavan Kaukolämpö Oy:n Lähilämpökeskuksen investointikustannus on noin viisi miljoonaa euroa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.