Väänänen Jamin rehtoriksi

Julkaistu:

Aihe:

Tekniikan tohtori Matti Väänänen, 53, Valkeakoskelta on valittu Järviseudun koulutuskuntayhtymän johtajaksi ja Järviseudun ammatti-instituutin rehtoriksi. Yksimielisen valinnan teki Järviseudun koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto kokouksessaan tänään.
Jamin nykyinen rehtori Jouko Kuismin jää eläkkeelle 1.9. alkaen.
Yhtymävaltuustossa hyväksyttiin myös viime vuoden tilinpäätös, joka oli 67 000 euroa ylijäämäinen. Tulos oli ennakoitua parempi ja siihen oli syynä osin budjetoitua paremmat tulot ja toisaalta talouden tasapainottamis- ja säästöohjelman vaikutuksesta saadut menojen vähennykset.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.