Pohjanmaan Pesisäidit palkittiin Lapualla

Pohjanmaan Pesiksen alueen Pesisäidit palkittiin 31. kerran tänä vuonna. Heidät palkittiin Naisten Superpesiksen ottelussa Lapualla, kun Virkiä kohtasi Kajaanin Pallokerhon. Seurojen valitsemat Pesisäidit saivat muistokseen valinnasta mitalin, ruusun ja kunniakirjan.
Pesisäidit seuroittain: Anne Yli-Sissala Alajärven Ankkurit, Saana Juurakko Alavuden Peli-Veikot, Krista Pöytälaakso Ilmajoen Kisailijat, Marjo Huhtakallio Jalasjärven Jalas, Heli Mäkipernaa Jurvan Liekki, Sanna Marttala JymyJussit, Anne Ryödi Kauhajoen Karhu, Marja-Liisa Vuorenmäki Koskenkorvan Urheilijat, Päivi Angervisto Lappajärven Veikot, Miina Liikala Lapuan Virkiä, Mari Alanko Nurmon Jymy, Hanna Peltola Peräseinäjoen Toive, Suvi Einola Vaasan Maila, Niina Lassila Vimpelin Veto, Virpi Mansikkamäki Vähänkyrön Viesti, Johanna Kärkkäinen Ylihärmän Pesis-Junkkarit, Anu Mäkelä Ylistaron Kilpa-Veljet.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.