Veto hävisi kotarissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon Superpesis-joukkue kärsi kauden avaustappionsa Saarikentällä sunnuntaina. Sotkamon Jymy voitti avausjakson, kun taas Veto vei nimiinsä toisen jakson. Supervuorossa Vedolla oli kaksi ja Jymyllä kolme tuloksetonta kolmostilannetta. Veto sai kotiutuskisassa aikaiseksi yhden juoksun. Jymyn hyökkäys tuotti kaksi juoksua ja ottelu päättyi lukemin 1-2k (1-5, 3-1, 0-0, 1-2). Tappiostaan huolimatta Veto säilytti sarjajohtonsa. Joukkueen kausi jatkuu tiistaina Jyväskylässä ja sen jälkeen on vuorossa lyhyt juhannustauko.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.