Veto rullasi Ankkurit

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Miesten Superpesiksen kärjessä porskuttava Vimpelin Veto ja tyvipäässä Jyväskylän Kirin ja Kempeleen Kirin kanssa taisteleva Alajärven Ankkurit ottivat yhteen sunnuntaina Saarikentällä. Järviseudun derbyksi mainostetun ottelun jännitys jäi jo avausvuoroon, jossa isännät hurjastelivat taululle 6-0 -lukemat. Jakso päättyi Vedolle 8-0. Toisella jaksolla vieraat saivat kolme juoksua, isäntien iskiessä tauluun kahdeksan juoksua. Sadetta, ukkosta ja auringonpaistetta tarjoilleen illan kunkku oli Vedon Sami Haapakoski, joka löi 2+2 juoksua ja toi kuusi. Joukkueet ovat vastakkain seuraavan kerran jo tiistaina Kitrolla sarjakauden uutuuden eli revanssiottelun takia. Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi ottelun jälkeen, että tiistai tulee nopeasti ja silloin vastaan tulee erilainen Ankkurit.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.