Finnhitit upposivat yleisöön Saarikentällä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Saarikenttä valjastettiin eilen muutaman vuoden tauon jälkeen konserttikäyttöön, kun Finnhittien kuninkaat eli Tapani Kansa, Danny ja Frederik esittivät kuumimpia hittejään, yleisön laulaessa mukana. Keikka muodostui kolmikon tunnetuksi tekemistä hiteistä. Oli Volgaa, Tuuliviiriä ja Veikko Niemistä. Kaksi settiä sisältänyt keikka huipentui Popedan tunnetuksi tekemään Pitkä kuuma kesä -kappaleeseen. Tapani Kansa kehui keikan jälkeen tunnelmaa ja sitä, miten yleisö oli mukana.

-Ihmiset laulavat nykyisin herkemmin yhdessä mukana. Tämä asia on muuttunut vuosien varrella, vuonna 1968 Delilah-kappaleella suomalaisten suosikiksi noussut laulaja kertoi.

Mainos

Frederik lietsoi puolestaan Linda Linda -kappaleen jälkeen yleisöä näyttämään äänensä voimaa Islannin jalkapallomaajoukkueen fanien kannustuksen tapaan. Rytmikäs taputus ja Ugh-huudot kiirivät pitkin Savonjoen rantaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.