Lastenkirja auttaa käsittelemään lapsen sisäistä maailmaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Turussa syntyneeltä mutta Evijärven Inankylässä mummolassa lapsuutensa kesät viettäneeltä Sari Koivukankaalta julkaistiin 21. heinäkuuta terapeuttinen lastenkirja Malaki pelkää sotaa. Hän on itse myös kuvittanut kirjan. Kirja perustuu Koivukankaan opiskelemaan, brasilialaisen psykoanalyytikko Norberto Keppen kehittämään analyyttiseen trilogiaan, ja sen tarkoitus on auttaa lapsia käsittelemään sodan pelkoa. Kirjan on julkaissut Koivukankaan isän Olavi Koivukankaan siirtolaisuuteen erikoistunut kustantamo OK-kirja.
Lue lisää huomisesta lehdestä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.