Kivitippu tyhjeni turvapaikanhakijoista

Viimeiset turvapaikanhakijat lähtivät Kivitipun vastaanottokeskuksesta eilen. Enimmillään Kivitipussa asui 240 turvapaikanhakijaa. Heistä 30 on muuttanut kunnan vuokra-asuntoihin, muut ovat lähteneet Imatran, Vääksyn ja Kauhavan vastaanottokeskuksiin.
Vastaanottokeskuksen 27 työntekijää laittavat paikkoja kuntoon sulkemista varten.
Ratkaisua Kivitipun tulevaisuudelle etsitään kuumeisesti.
Kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemen mukaan selvitettävänä on 3–4 sijoittajavaihtoehtoa ja ainakin yksi potentiaalinen yrittäjä. Asiaa käsitellään kunnanvaltuustossa 5. syyskuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.