Kaksoset 80 vuoden ikään

Kortesjärven Ylikylässä syntyneet kaksoset Raija Norjamäki ja Kerttu Kudjoi täyttivät 80 vuotta syyskuun neljäntenä päivänä. He ovat sotaorpoja. Heidän isänsä Antti Norjamäki kaatui Särkisyrjässä vuonna 1941. Äiti Elli, o.s. Seger, oli kotoisin Pirttisestä.
Kerttu Kudjoi asuu Ruotsissa miehensä kanssa. Heillä on yksi tytär ja tyttärellä kaksi poikaa, jotka ovat hyvin rakkaita mummolle. He viettävät suurimman osan kesiä Suomessa mökkeillen Kangasalla. Raija Norjamäki palasi Suomeen Ruotsissa vietetyn 30 vuoden jälkeen ja muutti vuonna 1992 Seinäjoelle. Kaksosten Elli -äiti nukkui pois neljä vuotta sitten 103-vuotiaana.

Kuva: Raija Norjamäki ja Kerttu Kudjoi ovat syntyneet Kortesjärven Ylikylässä. He täyttivät 80 vuotta syyskuun neljäntenä päivänä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.