Järviseudun Sanomien päätoimittajaksi Juho Kuorikoski

Järviseudun Mediatalo Oy:n hallitus on valinnut Järviseudun Sanomien uudeksi päätoimittajaksi Juho Kuorikosken, 33, Lappajärveltä. Hän aloittaa tehtävässä joulukuun alussa.

Kuorikoski on filosofian maisteri pääaineopintoinaan viestintätieteet sekä tietotekniikan insinööri (amk) ohjelmistosuunnittelun koulutusohjelmassa.

Kuorikoski on työskennellyt toimittajana, lehtivastaavana ja verkkotuottajana Ilkassa ja Pohjalaisessa, Sanomalehtiyliopiston vastaavana toimittajana sekä Varusmies-lehden päätoimittajana. Hän on myös Pelit-lehden pitkäaikainen avustaja.

Kirjallisessa tuotannossaan hän on keskittynyt digipelaamisen historiaan julkaisemalla kolme journalistista tietokirjaa, joista yksi on julkaistu myös Yhdysvalloissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.