Aisapari jalkautui kirjastoihin

Leader Aisapari jalkautuu loka-marraskuun vaihteessa viitenä iltana toiminta-alueensa kirjastoihin. Pop up -toimistoissa Aisaparin työntekijät esittelevät yhdistyksen toimintaa ja kertovat erityisesti äskettäin avatuista Pikkolo-hankkeista, joiden avulla rekisteröidyillä yhdistyksillä on mahdollisuus saada rahoitusta muiden muassa luontopolkujen tai kelkkailureittien opasteiden suunnitteluun ja hankintaan tai remontteihin ja erilaisiin hankintoihin. Myös Suomen itsenäisyyden juhlavuoden tapahtumien järjestämiseen voi hakea ja saada tukea.

Pop up -toimistot avautuivat perjantaina Evijärvellä ja Vimpelissä. Kierros jatkuu maanantaina Kortesjärvellä ja Lehtimäellä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.