Oravalle kolme lisäkautta Ankkureissa

Alajärven Ankkurit kertoi perjantaina Superpesis-joukkueen sopimusuutisia. Viime kauden kokeneeseen kaartiin lukeutuva Aki Orava teki Ankkureiden kanssa kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Ankkureiden tuorein hankinta on puolestaan 24-vuotias Juha Katajisto. Koskenkorvalaislähtöinen Katajisto pelasi viime kauden Hyvinkään Tahkossa.

Ankkureiden harjoitusringissä on tällä hetkellä 15 pelaajaa. Seura käy neuvotteluja hankintojen suhteen. Joukkueen pelinjohtajina jatkavat Matti Iivarinen ja Toni Nevantakanen. Fysiikkavalmennuksesta vastaa Ismo Ankkuri.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.