Kaksineuvoinen kysyy mielipiteitä palveluista

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen haluaa kuulla alueen eli Evijärven, Kauhavan ja Lappajärven asukkaiden, palvelujen käyttäjien ja läheisten sekä ammattilaisten mielipiteitä kuntayhtymän mielenterveys- ja päihdepalveluista. Mitkä asiat on koettu hyviksi ja millaisia asioita voitaisiin kehittää.
Ajatuksia voi toimittaa Kuntayhtymä Kaksineuvoisen kehittämispäällikkö Pirjo Heinolle vapaamuotoisesti kirjallisena marraskuun loppuun mennessä. Mielipiteet ja ajatukset huomioidaan alueen mielenterveys- ja päihdeohjelmassa, jota päivitetään vuosille 2017 – 2020.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA