Al-Men oy on Alajärven vuoden yritys

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärven Yrittäjät ry valitsi vuoden yritykseksi Al-Men Oy:n. Palkinto luovutettiin yrittäjä Mikko Pokelalle ravintola Alvariinissa vietetyssä yrittäjien pikkujoulutilaisuudessa.

LA Alucenter-verkostoon kuuluva Al-men Oy valmistaa alumiiniprofiileita eri käyttötarkoituksiin teollisuudelle sekä yksityisille ja myy niitä myös nettikaupan kautta. Vuonna 1999 perustetussa yrityksessä on viitisentoista työntekijää ja sen liikevaihto oli viime vuonna noin kaksi miljoonaa euroa.

Lue lisää aiheesta Järviseudun sanomista 30.11.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.