Paavola hakee Lapualle

Vimpelin kunnanjohtaja Anita Paavola hakee Lapuan kaupunginjohtajan virkaa. Virkaa haki kaikkiaan11 henkilöä. Viran hakuaika päättyi 30.11. kello 15.
Hallintotieteiden maisteri Anita Paavola aloitti Vimpelin kunnanjohtajan tehtävissä syyskuussa 2015. Sitä ennen toimi vs. kunnanjohtajana toukokuusta 2015 lähtien. Paavola tuli Vimpeliin syyskuussa 2014 kunnan vs. hallinto- ja talousjohtajaksi. Ennen Vimpeliä Paavola työskenteli Luvian perusturvajohtajana.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.