Yksinäisille yhteinen joulujuhla

Joulu on yhdessäolon juhla. Kaikilla ei kuitenkaan ole läheisiä, joiden kanssa voisi joulua viettää. Kauhavalla on muodostunut perinne Yksinäisten Joulun järjestämisestä jouluaattona 24. joulukuuta. Tapahtuma järjestetään Kauhavan Vapaakirkon tiloissa.
Vapaaehtoisvoimin järjestettävään tapahtumaan kaikki joulun ruoat ja muut herkut saadaan lahjoituksena paikallisilta kaupoilta. Vapaaehtoiset ovat kiertäneet marras-joulukuussa liikkeissä ja keränneet punkinkonttiin myös lahjoja kaikille joulutapatuman viettäjille. Joululahjoina on esimerkiksi villasukkia, kahvia tai makeisia.
Vapaaehtoistoimintaa organisoivat Marjo Hannula ja Miia Vistbacka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.