Passinhakumahdollisuudet laajenevat

Valmiiden passien hakupisteet lisääntyvät huomattavasti ensi vuoden alussa. Ensi vuoden alusta lähtien joka kunnassa on vähintään yksi passien noutopiste.

Kuluvan vuoden loppuun saakka passin on voinut noutaa noin 400 R-kioskista. Vuodenvaihteen jälkeen Matkahuolto kuljettaa valmiit passit noin 830 noutopisteeseen. Joillakin paikkakunnilla Matkahuollon yhteistyökumppanina on jatkossakin R-kioski. Muita passinhakupisteitä ovat muiden muassa Matkahuollon asiamiestoimipaikat ja K-Marketit.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.