Kolmen poron tokka keskellä Lappajärveä

Heikki ja Anitta Körkön pihassa aivan Lappajärven keskustan kupeessa asustaa kolme poroa, joista jokainen on nimetty presidenttien mukaan.

Manu, Mara ja Urkki herkuttelevat jäkälällä, mutta syövät pääasiassa kuivaa heinää. Tällä hetkellä porot tottuvat ihmisiin, mutta Heikki Körkön tavoitteena on ensi talvena tarjota rekiajeluja porojen kyydissä.
Lue aiheesta lisää tänään keskiviikkona ilmestyneestä lehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.