Kolari Vimpelintiellä

Vimpelintie Luoma-ahon tienristeyksessä tapahtui perjantaina aamulla keskisuuri liikenneonnettomuus.
Onnettomuus tapahtui Vimpelintien ja Luomantien risteyksessä. Henkilöauto ajoi Luomantien risteyksessä Vimpelintietä kulkevan auton eteen. Onnettomuus haittasi jonkin aikaa liikennettä, joten pelastuslaitos huolehti liikenteenohjauksesta. Tilanne on nyt normalisoitunut.
Henkilövahingoilta vältyttiin. Molempien autojen kuljettajat vietiin terveyskeskukseen tarkastettavaksi.

Juttua muokattu perjantaina 13. tammikuuta kello 9.04. Muutettu otsikosta Vimpeli Vimpelintieksi. Juttua täydennetty tuoreilla tiedoilla kello 9.17.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.