Vimpeli treenaa voittaakseen – katso video

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon Superpesis-rinki piti loppiaisena perinteiset yleisölle avoimet harjoitukensa.

Mainos

Liikuntahallin lehtereillä harjoittelua kävi kipakasta pakkassäästä huolimatta seuraamassa kymmenittän joukkueen kannattajia. Joukkueen seuraava tavoite on 11.2. Vedon osalta alkavassa hallipesiksen SM-alkusarjassa,
jonne joukkue lähtee voittamaan ja selvittämään tiensä lopputurnaukseen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.