Päihtynyt mies ajoi päin puuta Vimpelissä

Vimpeliläinen mies törmäsi kuljettamallaan henkilöautolla puuhun Vimpelin taajamassa tiistaina kello 17.00 aikaan.Mies poistui paikalta jääkiekkomaila mukanaan. Tämän jälkeen mies rikkoi mailalla lähistöllä olevasta talosta kolme ikkunaa. Poliisipartio tavoitti miehen ja mies puhalsi poliisin alkometriin 0,63 o/oo lukeman. Mies oli loukkaantunut ja hänet vietiin Seinäjoen sairalaan hoidettavaksi. Palomiehet toimittivat etuosastaan vaurioituneen henkilöauton pois tapahtumapaikalta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.